Op zoek naar bijkomende fondsen?

sociale innovatiefabriekKom naar het atelier financieringsmix  als je op zoek bent naar bijkomende fondsen voor jouw organisatie of een project. Zo moet je bij de projectoproep 426 “AMIF Integratiepact: projecten ter bestrijding van racisme en discriminatie en bevordering van wederzijds respect’  zelf op zoek gaan naar minimaal 25% financiering (publieke cofinanciering of private financiering).

Vzw Integratiepact heeft de opdracht ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van projectvoorstellen. Dit houdt ook in dat we u ondersteunen bij de verschillende financieringsmogelijkheden. Een atelier financieringsmix zal inzoomen op de verschillende financieringsmogelijkheden en de wijze waarop een gezonde financieringsmix kan worden verkregen.

In dit atelier kan u een overzicht krijgen van de bestaande financieringsmogelijkheden. Met praktische informatie en analyse nemen we u mee achter de schermen van stichtingen, equity fondsen, crowdfunding, projectoproepen, bredere ondersteuning door innovatieorganisaties, banken, enz.

We lichten voor- en nadelen toe, illustreren dit met praktijkvoorbeelden en geven u tips & tricks bij het benaderen van financiers.

Wanneer ?

  • dinsdag 20 februari namiddag of
  • donderdag 1 maart voormiddag

 

Waar ?  Ravensteingalerij 28, 3de verdieping, 1000 Brussel

 

U kan zich hier inschrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s